Webwinkel

Circulair

Naast het ontwikkelen van een circulair assortiment, willen wij ook een CO2 neutraal bedrijf zijn. Vanaf 2012 compenseren we onze CO2-uitstoot en meten we onze CO2-voetdruk. Dit heeft geresulteerd een compesatie van 941,2 ton CO2 via de organisatie Climate Neutral Group. In 2019 zaten we 1% boven onze doelstelling van CO2 uitstoot.

 • Wat is circulair?

 • Circulair servies

  Circulair servies

  "Lilitouch", kleurrijk servies geproduceerd in Frankrijk en gemaakt van 100% plantaardig materiaal zoals tarwe- en maïsstengels uit de Pyreneeën. Kortom, een lokaal product!
  Licht in gewicht, breukvast en geluidsarm. 
  Servies zonder toevoeging van kunststof zoals melamine, PP of PE, een eerlijk product met een langere levensduur.

 • Foodbox Break-Out Take-Out

  Foodbox Break-Out Take-Out

  Met de introductie van het concept ‘Break-Out Take-Out’ willen wij bijdragen aan het verminderen van de afvalberg, door een reusable foodbox en een circulair proces. Daarnaast biedt de ‘Break-Out Take-Out’ foodbox de mogelijkheid voor de cateraar, restaurant of organisatie om deze van een eigen branding te voorzien en via de QR code een virtuele boodschap mee te geven.

 • Gerecyclede pannen

  Gerecyclede pannen

  Met de Recy koekenpan van Moneta besteed je aandacht aan het milieu zonder concessies te doen aan de prestatie van de pan. Hij is namelijk gemaakt van gerecyclede aluminium blikjes. Zelfs de verpakking is gemaakt van duurzaam FSC papier en is plasticvrij. De pan is geschikt voor alle hittebronnen, inclusief inductie, en heeft een sterke Protection Base anti-aanbaklaag welke hoge temperaturen kan weerstaan en krassen, roest en oxidatie voorkomt. Aan de onderkant van de pan kun je precies zien hoeveel blikjes er gebruikt zijn. 

 • Gerecycled glas

  Gerecycled glas

  Een glas collectie gemaakt van verzameld- en gerecycled glas uit Spanje. Recycled glas draagt bij aan de circulaire economie en geeft een bijzondere uitstraling aan uw restauratieve activiteiten.

 • Gerecyclede huishoud artikelen

  Gerecyclede huishoud artikelen

  Alleen al in Duitsland wordt ongeveer 120.000 ton aan PET plastic afval verzameld en vermalen tot herbruikbaar gradulaat. Deze grondstof wordt verwerkt in de afwasborstels en stoffer en blik.

 • Safe To Go

  Safe To Go

  De aangeboden kunststof To Go artikelen zijn gemaakt van SAN, 100% recyclebaar en BPA vrij. Samen met de Duitse fabrikant hebben we een programma opgezet, om kapotte en versleten bekers en bowls retour te nemen en deze door de fabrikant te recyclen en te hergebruiken voor nieuwe bekers en bowls. Daarnaast duurzaam en elegante porseleinen (dubbelwandige) To Go bekers. Alle hier gepresenteerde bekers en bowls kunnen worden voorzien van logo’s, decors, QR-codes en RFID-mogelijkheden.

Betaalmogelijkheden.2022

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW en verzendkosten. AKB.nl levert aan professionele gebruikers.
Zie voor meer informatie onze Webwinkelvoorwaarden.