Afspraak Indomo LAB

Per 1 juli 2022 vervalt de actieve domeinnaam Indomo.nl. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar de desbetreffende pagina op de website van AKB.nl. Een hele stap vinden wij, toch verandert er niets. Sinds het samengaan van Indomo en AKB zijn de websites aan elkaar gekoppeld. De inhoud van de webwinkels zijn identiek en ook AKB en Indomo relaties met een OCI-koppeling, maken gebruik van dezelfde website. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze binnendienst 076-2551890.

Onze showroom in Hengelo blijft gehandhaaft, wij ontvangen u graag op afspraak in Indomo LAB waar u een uitgebreid assortiment vindt van uiteenlopende merken en kunt experimenteren. Wij zijn geen merkgebonden leverancier en kunnen u onafhankelijk adviseren over de presentatie van u gerechten en sfeer in uw restauratieve omgeving.

Ten behoeve van catering beschikken we over een buffet waarop u de presentatie kan opstellen.

Voor de woongroepen hebben we een reminiscentie-hoek ingericht met tafelgerei en keukenbenodigdheden voor kleinschalig wonen. In ons ziekenhuisbed vindt u de maaltijd presentatie voor de ziekenhuizen. Lees meer hoe AKB/Indomo gastronomie implementeert van de ziekenhuis maaltijd.

Kortom Indomo LAB is het ideale uitgangspunt voor maaltijdpresentatie voor de Foodservice en Health Care (cure en care).

Ja, ik wil graag een afspraak maken om Indomo LAB te bezoeken: