Webwinkel

Cutter & groentesnijder zwart voor gemalen voedingKitchen Aid, inclusief twee praktische verzamelbanden met recepten.

Cutter & groentesnijder zwart voor gemalen voeding
€ 381,00 € 325,00 x1 Bestellen Offerte opvragen

Productspecificaties

Verkoopeenheid (VE):
Prijs per VE: € 381,00 € 325,00 
Artikelnummer: 60100 
Omdoos:
Levertijd: 5 werkdagen
Beschikbare voorraad in stuks:
Inhoud: 3,1L 
Afmeting: 280x490x490mm 
Specificatie: 300W/230V 
Omzetgroep: 330 

Productinformatie

Wordt compleet geleverd met 3,1 liter mengkom en 950 ml mini-mengkom, deksel met extra brede vulopening, 2 snelheden 900-1750 rpm en pulse toets, de foodprocessor wordt standaard geleverd met 3 messen, snij- en raspschijf, eierklopper, spatel, maatbeker, timer en handige opbergdoos.
Actie inclusief praktische verzamelbanden voor recepten gemalen en homogeen gemalen voeding geheel afgestemd op dit type Kitchen Aid keukenmachine; maatkan PP 250cc en kookwekker digitaal.

Productreview

Deze Kitchen Aid keukenmachine is speciaal afgestemd voor een woongroep en is bijzonder geschikt voor gemalen en homogeen gemalen voeding. De keukenmachine heeft twee kommen (3,1 en 0,9 liter) met bijbehorende messen. Handig voor kleine en grote hoeveelheden. AKB heeft samen met SWZ Zonhove de verzamelband mogelijk gemaakt voor gemalen en homogeen gemalen voeding. De recepten zijn samengesteld in de praktijk en worden reeds veelvuldig met succes toegepast bij SWZ Zonhove. De recepten zijn geheel afgestemd voor het gebruik met deze keukenmachine. Het zijn niet alleen de recepten, echter ook de duidelijke handleiding voor het gebruik van deze keukenmachine bij de recepten die het maken van gemalen of homogeen gemalen voeding voor een ieder eenvoudig maakt!

Bij de aankoop van een Kitchen Aid 3,1 liter keukenmachine ontvangt u nu gratis de twee verzamelbanden, een maatkan 250cc en een digitale timer.

 

Gerelateerd product

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW en verzendkosten. AKB.nl levert aan professionele gebruikers.
Zie voor meer informatie onze Webwinkelvoorwaarden.